Skip to content

Historiku

Ndër Vite

2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Pak fjalë rreth

Tirana MMA Center

Ne Akademine e Arteve Luftarake dhe te Fitnesit “Tirana MMA Center” ofrohen klasa ne Brazilian Jiu Jitsu, Kickboxing, Karate, dhe Mixed Martial Arts (MMA apo Arte Luftarake te Kombinuara). Efektiviteti i ketyre disiplinave eshte provuar tashme jo ne menyre teorike po ne “sheshin modern te betejes”, ne Ultimate Fighting Championship (UFC), Pride apo Strikeforce.  Te gjitha klasat ofrohen ne ambient profesional dhe nga instruktore te specializuar me arsim te larte qe e kuptojne vleren e arteve luftarake si mjet vetembrojtje, pergatitje fizike dhe te forcimit te karakterit.

Mos harro, nuk behesh dot i “zoti i vetes” duke pare filmin “Never Back Down”!!!  Bashkohu me ne në Tirana MMA Center qe të mesosh aftesi te reja, te permiresosh formen tende fizike dhe te çimentosh vetebesimin per perballjen e c’do veshtiresie.   Nese doni te ndiqni te rejat me te fundit te Tirana MMA Center na ndiqni ne faqet tona ne rrjete sociale Facebook, Instagram, Twitter, TikTok”.