Skip to content

Tirana MMA Center

Karakter - Aftësim - VetëBesim

Tirana MMA Center

Karakter - Aftësim - VetëBesim

Çfarë gjeni te ne:

Disiplinat

Çfarë gjeni te ne:

Disiplinat

Paketat tona

Paketa 1 mujore

4000 ALL

1 disiplinë

3 seanca në javë
1 seancë orientuese falas

Paketa 1 mujore

7000 ALL

2 Disiplina

6 seanca në javë
2 Arte Marciale

Paketa 6-12 mujore

10-20%

Ulje

Oferta aplikohet
për çdo disiplinë

Kuotat për anëtarësime

Paketa 1 mujore

4000 ALL

1 disiplinë

3 seanca në javë
1 seancë orientuese falas

Paketa 1 mujore

7000 ALL

2 Disiplina

6 seanca në javë
2 Arte Marciale

Paketa 6-12 mujore

10-20%

Ulje

Oferta aplikohet
për çdo disiplinë

Gjej kur përshtatesh më mirë

Oraret

E hene
E marte
E merkure
E enjte
E premte
E shtune
10:00
Kickboxing
Fitness
Vetembrojtje
Judo
12:00
Judo
14:00
Kickboxing
Judo
16:00
Kickboxing
18:00
Fitness
Vetembrojtje
20:00
Judo
Vetembrojtje

Gjej kur përshtatesh më mirë

Oraret

E hene
E marte
E merkure
E enjte
E premte
E shtune
10:00
Kickboxing
Fitness
Vetembrojtje
Judo
12:00
Judo
14:00
Kickboxing
Judo
16:00
Kickboxing
18:00
Fitness
Vetembrojtje
20:00
Judo
Vetembrojtje

Je gati për njË stil tË ri jetese?

Na kontaktoni

tiranammacenter@gmail.com
ose na telefononi në +355 69 402 4540

Je gati për njË stil tË ri jetese?

Na kontaktoni

tiranammacenter@gmail.com
ose na telefononi në +355 69 402 4540

ANËTARËSIMi

3500 ALL

Plotëso këtë formular dhe do ju kontaktojmë së shpejti.

ANËTARËSIMi

6000 ALL

Plotëso këtë formular dhe do ju kontaktojmë së shpejti.

ANËTARËSIMi

-20%

Plotëso këtë formular dhe do ju kontaktojmë së shpejti.

Anëtarësimi për një disiplinë

Anëtarësimi për secilën nga artet/disiplinat marciale në Tirana MMA Center të cilat ushtrohen tre here në javë kushton 4000 lekë të reja në muaj. Pagesa bëhet e plotë në fillim të muajit.

 

Anëtarësimi për dy disiplina

Nëse dëshironi të regjistroheni në 2 disiplina apo të ushtroheni çdo ditë (përveç të dielës), atëherë anëtarësimi ulet me gati 15% dhe regjistrimi për të dyja do të jetë 7000 lekë në muaj.

 

Anëtarësimi i pakufizuar

Për 9000 lek në muaj, mund të praktikoni tre ose më shumë disiplina pa kufizim, një ose më shumë seanca trajnimi në ditë.

 

Ulje për fëmijët e një familjeje

Për fëmijët nën 18 vjeç nga e njëjta familje (motra/vëllezër), zbatohen zbritjet e mëposhtme:

Dy fëmijë – anëtarësimi është 7000 lekë në muaj për të dy, një ulje gati 15% nga anëtarësimi i plotë prej 8000 lekë në muaj për të dy.

Tre fëmijë – anëtarësimi është 9000 lekë në muaj për të tre, një ulje 25% nga anëtarësimi i plotë 12000 në muaj.

Katër fëmijë – anëtarësimi është 10.000 lekë në muaj për të katërt, një ulje prej gati 40% nga anëtarësimi i plotë 16000 në muaj.

 

Ulje për parapagesë 6-mujore ose 1-vjeçare

Nëse bëni një parapagesë 6-mujore, ju merrni një ulje prej 10%. Nëse bëhet një parapagim 1-vjeçar, bëhet një ulje prej 20%.  

 

Pagesat e vizitorëve

Pagesat për vizitoret që nuk bëhen anëtarë të rregullt të Tirana MMA Center janë si më poshtë:

Një seancë trajnimi në një disiplinë të caktuar = 500 lekë

Tre seanca trajnimi në javë në një disiplinë të caktuar = 1500 lekë

Gjashtë seanca trajnimi në javë në një ose dy disiplina = 3000 lekë.